Η Σύντομη Ανάλυση Τιτανίου Τιμές Σφουγγαριών Τιτάνιο Τιμής Υλικού αυξάνεται το 2019

Την 6η Μαΐου, οι Jinda, Zunyi Titanium, Shuangrui Wanji, Panzhihua Sponge Titanium, BaoTi Huashen και άλλες μεγάλες εγχώριες επιχειρήσεις σφουγγαριών τιτανίου ήταν σε ενιαία μορφή: η τιμή του σφουγγαριού τιτανίου αυξήθηκε κατά 2.000 γιουάν / τόνο, επίπεδο μηδέν και επίπεδο ένα αντίστοιχα είναι 71.000 γιουάν / τόνο και 70.000 γιουάν / τόνο. Στη συνέχεια, στις 20 Μαΐου, η Baoji Titanium ανακοίνωσε ότι η τιμή των υλικών τιτανίου αυξήθηκε κατά 10%. Στη συνέχεια, η τιμή του τετραχλωριούχου τιτανίου στο βορρά και στο νότο αυξήθηκε ταυτόχρονα και η τιμή του τετραχλωριούχου τιτανίου της Zhongxing Electronics ανήλθε σε 8.500 γιουάν / τόνο. Η τιμή της υψηλής σκωρίας τιτανίου και ρουτιλίου έχει επίσης αυξηθεί. Στη συνέχεια, η τιμή του σφουγγάρι τιτανίου Shuangrui Wanji αυξήθηκε από 3.000 RMB / τόνο. Η τιμή του σφουγγαριού τιτανίου πλησιάζει τα 75.000 γιουάν / τόνο. Υψηλή τιτάνιο σκωρία, ρουτίλ, πλινθώματα μαγνησίου και άλλες πρώτες ύλες έχουν αυξηθεί σε τιμή. Ειδικότερα, η τιμή του τετραχλωριούχου τιτανίου αυξάνεται από το 2018, αναγκάζοντας το σφουγγάρι τιτανίου να αυξήσει την τιμή.


Ο λόγος για την άνοδο των τιμών των πρώτων υλών τιτανίου είναι ότι η παραγωγή επηρεάστηκε προφανώς από περιβαλλοντικούς επιθεωρητές και η μείωση της παραγωγής τετραχλωριούχου τιτανίου φαίνεται ότι είναι "πράγματα σπάνια για ακριβά". Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να είναι ο λόγος για τον οποίο οι εργασίες περιβαλλοντικής προστασίας της βιομηχανίας τιτανίου δεν υπάρχουν ή οι εγκαταστάσεις προστασίας του περιβάλλοντος στη διακόσμηση και δεν μπορούν να αντέξουν την επιθεώρηση των επιθεωρητών προστασίας του περιβάλλοντος και η παραγωγή δεν μπορεί να επιτύχει πλήρες φορτίο. η προμήθεια τετραχλωριούχου τιτανίου έχει καταστεί το "εμπόδιο" της παραγωγής σφουγγαριού τιτανίου, και σε συνδυασμό με την άνοδο των τιμών. Από αυτή την άποψη, η αύξηση των τιμών των πρώτων υλών τιτανίου έχει προκαλέσει αύξηση της τιμής του σφουγγαριού τιτανίου. Στο μέλλον, ο επιθεωρητής προστασίας του περιβάλλοντος της "δράσης Blue Sky" θα γίνει κανονικοποίηση και η κατάσταση της έλλειψης τετραχλωριούχου τιτανίου δεν θα αλλάξει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ως επιχείρηση τιτανίου , αυτή η εύλογη κρίση πρέπει να γίνει.


Μέσω της έρευνας, το πεδίο εφαρμογής του τιτανίου επεκτείνεται σταδιακά. Αν και η ζήτηση για ακαμψία δεν είναι μεγάλη, αλλά υπήρξε το γεγονός της άκαμπτης αύξησης της ζήτησης. Η αναλογία τιτανίου που χρησιμοποιείται στη χημική βιομηχανία μειώνεται, ενώ τα ποσοστά της αεροπορίας, της ναυσιπλοΐας, της στρατιωτικής και της πολιτικής χρήσης αυξάνονται. Στις 20 Μαΐου, η αύξηση του τιτανίου κατά 10% στο Baoji είναι μια μορφή έκφρασης που απαιτείται από τα κατάντη. Προηγούμενες πρώτες ύλες τιτανίου αυξήθηκαν, οι τιμές των υλικών τιτανίου στο κατάντη αυξήθηκαν και η τιμή του σφουγγαριού τιτανίου στη μέση αυξήθηκε φυσικά λογική. Επιπλέον, λόγω του ταραχώδους διεθνούς περιβάλλοντος, η αύξηση του στρατιωτικού τιτανίου θα γίνει επίσης κανονική κατάσταση.


Για να κλείσουμε εδώ, η αύξηση των τιμών του σφουγγαριού τιτανίου και του τιτανίου δεν μπορεί να αλλάξει σε σύντομο χρονικό διάστημα!