Ο λόγος για τον οποίο το κράμα τιτανίου βαθμού 9 χρησιμοποιείται για τα πλαίσια ποδηλάτων

Εδώ, θα επικεντρωθούμε στα πλαίσια ποδηλάτων και σε ποιο υλικό είναι κατασκευασμένα. Αυτή η επιλογή έχει μια δραματική επίδραση στον τρόπο με τον οποίο ένα ποδήλατο βόλτες, το βάρος του, την αντοχή, και, κυρίως και το κόστος της.

Τιτανίουθεωρείται συχνά ως το τέλειο υλικό πλαίσιο για τα ποδήλατα, είτε για αγώνες ή μετακινήσεις, αλλά τι ακριβώς είναι αυτό που κάνει αυτό το μέταλλο ένα τέτοιο περιζήτητο υλικό;

ΤιτανίουΚράμα έχει σίγουρα θετικά του μετά την εξέταση των άλλων επιλογών? δεν σκουριάζει όπως το χάλυβα, δεν κουράζει ή δεν δίνει τη θέση του στις δονήσεις οδών που γουργουρίζει όπως τα κράματα αργιλίου είναι επίσης ισχυρή και δεν θα ραγίσει όπως μερικές μη μεταλλικές επιλογές.

Βαθμός 9 τιτάνιοχρησιμοποιείται για πλαίσια ποδηλάτων. Αυτό το κράμα περιέχει 94,5% Ti, 3% αλουμίνιο και 2,5% βανάδιο, και χρησιμοποιείται επειδή συνδυάζει την ποικιλία τωνFiTSάλλων βαθμών, αλλά με ευκολία κατεργασίας που δενΤιτανίουΚράματα.Αυτό σημαίνει ότι είναι signiFiλοξοτομώ ισχυρότερη από τους βαθμούς τωνΚαθαρόΤιτανίου, αλλά είναι ευκολότερο να συγκολληθεί και χρήσιμοΝαγια τη διατήρηση των τιμών σε ένα αόριστα λογικό επίπεδο.

XL Τιτάνιο μπορεί να παράγει μια σοβαρήπροϊόντα τιτανίου για ποδήλατοΌπωςβίδες ποδηλάτων τιτανίου,άξονας πεντάλ τιτανίου,ακτίνες τιτανίου,καρύδια δαχτυλιδιών αλυσίδων τιτανίου,σφιγκτήρες καθήμενων τιτανίου,πλαίσιο ποδηλάτων τιτανίου,τιτάνιο ποδήλατο μπροστινό πιρούνι,τιτανίου biycle τιμόνι,τιτάνιο ποδήλατο κάθισμα θέση,τιτάνιο ποδήλατο λαβή στέλεχοςκαι άλλαεξαρτήματα ποδηλάτων τιτανίου.

Καλώς ήρθατε στην έρευνα μας!

Gr9 titanium biycle frames