Γιατί να επιλέξετε και πώς να επιλέξετε ένα σωστό παξιμάδι Lug τιτανίου;

Πολύ παραδοσιακό τροποποιημένο τροχό lug nutson στην αγορά είναι βασικά κράμα αλουμινίου. Αλλά πολλά από τα αγωνιστικά οχήματα δεν θα χρησιμοποιούν παξιμάδια τροχού αλουμινίου ή ironnow. Επειδή είναι πολύ επικίνδυνο εάν χρησιμοποιείτε παξιμάδια τροχού από κράμα αλουμινίου σε αγωνιστικό αυτοκίνητο. Η υψηλή θερμοκρασία μπορεί να κάνει την παραμόρφωση του κράματος αργιλίου και να κολλήσει στα μπουλόνια του κοχλία, είναι πολύ δύσκολο να ξεφορτωθεί, ακόμη και δεν μπορεί να βγει από το παξιμάδι. Πρέπει να προσέχουμε όταν επιλέγουμε παξιμάδια τροχού!

Tιτανίουέχει τα πλεονεκτήματα της υψηλής ειδικής αντοχής, της υψηλής θερμικής αντοχής, της καλής αντίστασης στη διάβρωση, της καλής απόδοσης χαμηλής θερμοκρασίας, της υψηλής χημικής δραστηριότητας, της χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας, του μικρού ελαστικού μέτρου και ούτω καθεξής.

Παξιμάδια τροχού τιτανίουείναι πλέον δημοφιλείς στους λάτρεις των αυτοκινήτων.

Πως ναεπιλέγωένα σωστόκαρύδια με τιτάνιο

1.Υλικό-Εμείςπρέπει να επιβεβαιώσετε ότι τα παξιμάδια είναι κατασκευασμένα από τιτάνιο βαθμού 5 και όχι από τιτάνιο.

2.Τύπος καθίσματος-Θα έπρεπεδιαλέξτε τη σωστή θέση, συνήθως κάθισε 60 μοίρες κάθισμα και R14 μπάλα κάθισμα

3.Μέγεθος νημάτων και βήμα νήματος-Θα έπρεπεεπιλέξτε το σωστό νήμακαι γήπεδο,M12 * 1,25 / 1,5 / 1,75 ή M14 * 1,5 / 2,0 ή M16 * 1,5 / 2,0 ή3/8" - 24 UNFor 7/16" - 20 UNFor 1/2&» - 20 UNFor 9/16" - 18 UNF

xl titanium wheel lug nuts_副本000.jpg