Πώς να επιλέξετε το σωστό μπουλόνι τροχού τιτανίου;

Πολλά αυτοκίνητα χρησιμοποιούν κάτι που ονομάζεταιτιτάνιομπουλόνια τροχού. Ένας κοχλίας τροχού τιτανίου, βιδώνει τον τροχό και το ρότορα φρένων απευθείας στο διανομέα. Αυτό καθιστά εύκολη την αλλαγή του ρότορα φρένων, αλλά προσθέτοντας ταλαιπωρία στην επένδυση του τροχού και του ρότορα φρένων κατά την τοποθέτηση των τροχών.

Τα καθίσματα ενόςτιτάνιομπουλόνι τροχούακριβώς όπωςτιτάνιοπαξιμάδικαι μπορεί να βρεθεί με εξαγωνική κεφαλή ή στυλ δέκτη με κωνικό κάθισμαήσφαιρικόςκάθισμα ή επίπεδο κάθισμα.

Τώρα υπάρχουν τρία είδη καθίσματος βάσης πλήμνης τροχού:κωνικόςκάθισμα, σφαίραicalκάθισμα και επίπεδο κάθισμα. Πρέπει να επιλέξουμε το μπουλόνι δεξιού τροχού ανάλογα με το διαφορετικό κάθισμα βάσης πλήμνης τροχού. Εάν επιλέξουμε λάθος, το εξάρτημα αρμού δεν θα ταιριάζει και θα βλάψει την εμφάνιση του πλήμνου του τροχού, επηρεάζοντας την αντοχή του πλήμνης και την ασφάλεια της κυκλοφορίας.

Η επιλογή τουθηλιά τιτανίουμπουλόνιείναι επίσης διαφορετική από χώρα σε χώρα.Η διαφορετική χώρα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει διαφορετικό μπουλόνι για το ίδιο αυτοκίνητο. Στην Κίνα, Volkswagen και Benzπερισσότεροχρησιμοποιήστε σφαίραicalμπουλόνια. Σε άλλη χώρα, η Volkswagenπερισσότεροχρησιμοποιήστε μπουλόνια κώνου.

Έτσι, όταν οι πελάτες αγοράζουν μπουλόνια, πρέπει να γνωρίζετεο τύπος του καθίσματοςτα μπουλόνιακαι η χρήση συνθηκώνΧώρα.

Three Kinds Of Titanium Wheel Lug Bolts