Βίδες Hex φλάντζα προσαρμοσμένη τιτανίου

Βασικές πληροφορίες

  • Στοιχείο:Βίδες Hex φλάντζα προσαρμοσμένη τιτανίου

  • Τύπος:Τιτανίου συνδετήρες

  • Υλικό:Καθαρό τιτάνιο/κράμα τιτανίου

  • Βαθμός πυκνότητας ύφανσης:GR1, GR2, GR5 (Ti-6AL-4V), GR7, GR9, GR12, TA1, TA2, TC4, TA9, TA10, TA18

  • Προδιαγραφή: Μ3-M30 * L ή ως την παραγγελία σας

  • Εφαρμογή: αγωνιστικά

  • Χαρακτηριστικό γνώρισμα: μίας χρήσης

  • Εμπορικού σήματος: ΤΙΤΆΝΙΟ XL

  • Προέλευση: Baoji, Shaanxi, Κίνα


Εισαγωγή της εταιρείας

Baoji Xinlian τιτανίου Industry Co, Ltd βρίσκεται στη βάση της εθνικής υψηλής τεχνολογίας και νέο υλικό βιομηχανίας που είναι εγκατεστημένος στην Κίνα τιτανίου κοιλάδα baoji πόλη. Η εταιρεία μας είναι ένας κατασκευαστής και εξαγωγέας που ειδικεύεται στην υψηλής ακρίβειας τιτανίου συνδετήρες και μέρη τιτανίου με 10 χρόνια εμπειριών στην China.Our επιχειρηματικό πεδίο εφαρμογής καλύπτει:βίδες τιτανίου, τιτανίου βίδες, παξιμάδια τιτανίου, τιτανίου ροδέλες, τιτανίου συνδετήρες Στάνταρ, μη τυποποιημένες συνδετήρες τιτανίου, τιτανίου μηχανικά μέρη, διαφόρων ειδών τιτάνιο εξαρτήματα και υλικά τιτανίου. Τα προϊόντα μας είναι ευρέως χρησιμοποιημένος στους τομείς των πετροχημικών, ηλεκτρόλυση και γαλβανισμού, πλοίο μηχανισμό, αφαλάτωση νερού στη θάλασσα, αθλητικές συσκευές και τιτανίου χειροτεχνίας. Έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε στους πελάτες με άριστη εξυπηρέτηση και υψηλής ποιότητας συνδετήρων. Τα προϊόντα μας είναι κυρίως αντιμετωπίζει με εξαγωγικό προσανατολισμό και έχει αποκτήσει αναγνώριση και υψηλή φήμη από τους πελάτες μας.


Αγορά

Τα προϊόντα μας εξάγονται σε πολλές χώρες, όπως η Columbia, Γαλλία, Τουρκία, Ινδονησία, το Μεξικό, τη Ρωσία και Ταϊλάνδη κλπ. Σύμφωνα με τις ανατροφοδοτήσεις τους, την ποιότητα των προϊόντων μας και να πληρούν τα πρότυπα στις χώρες τους.

Τιτάνιο επιδόσεις

Εκτός από το χαμηλότερο κόστος, άλλα χαρακτηριστικά του τιτανίου, όπως η άριστη βιοσυμβατότητα, υψηλή αντοχή στη διάβρωση, χαμηλό ειδικό βάρος και κατάλληλες μηχανικές ιδιότητες, είναι ελκυστική για τους κλινικούς γιατρούς.


Επικοινωνήστε με την πληροφόρηση

Betty Liu(Ms)

Baoji Xinlian τιτανίου Industry Co, ε.π.ε.

Taicheng Road, Baoji City, 721013, Επαρχία Shaanxi, Κίνα

Τηλ: 86-917-3388263

Φαξ: 86-917-3376678

Skype: bettygirl365

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Betty@xinlianti.com

http://www.xinliantitanium.com