Ζεστό πώληση τιτανίου τιμόνι για το ποδήλατο

Ζεστό πώληση τιτανίου τιμόνι για το ποδήλατο
Λεπτομέρειες προϊόντος

Βασικές πληροφορίες.

Συσκευασία πακέτου: εξαγωγήΠροδιαγραφή: NO. 1
Σήμα κατατεθέν: GRSΠροέλευσης: Κίνα
Μέγεθος: ως το αίτημάΤύπος: ως αίτημα
Χρησιμοποιείται για: όλες τις ηλικίεςΤροχό διάμετρος: ως αίτημα
Διπλωμένος: ξετυλίγονταιΙκανότητα παραγωγής: 50000PCS

Περιγραφή προϊόντος

Σχετικά με το κράμα τιτανίου
Κράμα τιτανίου είναι υλικό υψηλής απόδοσης που εγκρίθηκε από το aeromautical και αστροναυτικός προϊόντων και νέο δομικό υλικό του υπόσχεση, η οποία ονομάζεται «μέταλλο του μέλλοντος». Με το πλεονέκτημα της «ελαφριά», «μεγάλη δύναμη», «καλή ευελιξία» και «διάβρωση που αντιστέκονται», το κράμα τιτανίου γίνεται το αναγνωρισμένο πιο προηγμένη και ιδανικό υλικό για τα διάφορα είδη του υψηλού βαθμού ανταγωνισμού και casual ποδήλατα. Πλαίσια ποδήλατο κατασκευασμένο από κράμα τιτανίου έχει τέλεια απόδοση για αγορά υψηλής μεμονωμένες απαιτήσεις.

Πλεονεκτήματα του καρέ του τιτανίου κράμα
Κράμα τιτανίου είναι η καλύτερη επιλογή για να κάνετε καρέ για ποδήλατα πρώτης κατηγορίας λόγω της δύναμης και της σκληρότητας καλύτερα. Κράμα τιτανίου είναι μόνο 50% βάρος του χάλυβα, ωστόσο, η αναλογία δύναμης-βάρους είναι 28,4% υψηλότερη από ό, τι Hascrome. Εν τω μεταξύ, η κράμα τιτανίου έχει καλή απόδοση σε antifatigue με όριο κόπωση ως δύο φορές σαν ατσάλι. Υψηλή αντοχή και χαμηλή μοίρας από κράμα τιτανίου κάνει τα πλαίσια ποδήλατο ελαφρύτερο, ισχυρότερο και ζωή περισσότερο, εμφανίζοντας τη φύση των υψηλόβαθμων ποδήλατα. Κράμα τιτανίου έχει επίσης καλές επιδόσεις στα αντιδιαβρωτικά. Δεν σκουριάζει μακριά σε υγρή ατμόσφαιρα έτσι δεν ζωγραφική ή ψεκασμού είναι απαραίτητο στην επιφάνεια. Η ισχυρή μεταλλική υφή στην επιφάνεια δίνει ανάσα πυκνή κυκλοφορία. Τιτανίου slloy πλαίσιο ποδήλατο ελαφρύς, υψηλής αντοχής και μεγάλη διάρκεια ζωής είναι η καλύτερη επιλογή για τους αναβάτες.


                                                                                                          

Hot Tags: ζεστό πώληση τιτανίου τιμόνι για ποδήλατο, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, επιχείρηση, χονδρικό εμπόριο, προϊόντα
Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει